background

Bouwkundig rapport software

Bouwkundig rapport software

De bouwkundig rapport software voldoet aan de normering NTA 8060 en de keuringsmethodiek NEN 2767. Met de bouwkundig rapport software loop je tijdens de opname alle bouwkundige gebreken na en kan je deze direct vermelden in de software. Het succesvol in kaart brengen van gebreken en begroten van herstelkosten is dan ook een essentieel onderdeel van de software.

De software is opgebouwd in verschillende menu's, van zolder tot begane grond, elektra, installaties, etc. Inmiddels zitten er in de software 100.000+ gebreken, uiteraard kan je zelf ook altijd nog een toelichting geven. Volgens de NEN2767 conditiescore geef je een conditie aan het gebrek.

Inspectie op je mobiel of tablet

Bij de opname beoordeel je als bouwkundig inspecteur alle bouwkundige gebreken conform de NTA8060. Via de online tool heb je de mogelijkheid om direct de gebreken te selecteren of eventueel zelf tekst (ook spraakgestuurd) per sectie toe te voegen. De bouwkundige rapport software is beschikbaar voor iOS en Android apparaten.

Rapport

Alles wordt aangeleverd volgens een standaard NTA8060 bouwkundig rapport. Hierop kan je eigen bedrijfslogo plaatsen. Een voorbeeld rapport kan je hier vinden.

Partner

De software wordt aangeboden via CASYMO - Bouwkundig rapport software

Meer informatie ontvangen over bouwkundig rapport software? Stuur een mail naar

Email : info@branche-bbi.nl