background

Praktijk Integraal Woning Inspecteur (IWI)

Praktijk ervaring opdoen als Integraal Woning Inspecteur (IWI)?

Als aanvulling op de theorie opleiding Integraal Woning Inspecteur (IWI) kan je via BBI de praktijk leren hoe je moet inspecteren. Tijdens deze training leer je aan de hand van praktijkvoorbeelden hoe je een woning moet inspecteren. Als aanvulling op de training heeft BBI in samenwerking met CASYMO software ontwikkeld die tijdens de woning inspectie je wegwijst maakt op een makkelijk manier. In een woning zoekt je zelf naar de gebreken en wordt je zo klaargestoomd voor het echte werk.

De praktijk IWI (Integraal Woning Inspecteur) opleiding is voor diegene die de gebreken in de praktijk willen zien en daardoor ervaring gaan opdoen in de inspectie branche. U krijgt les van en senior bouwkundig inspecteur uit het vakgebied die alle kennis, kunde en tijdens de woning inspectie gebreken laat zien en hoe deze ingevoerd moeten worden in de CASYMO software.

Leerdoel

Tijdens praktijk inspectie leer je als woning inspecteur hoe je een woning moet inspecteren en rapporten volgens de NTA8060 norm in de CASYMO software. Gebreken die worden tegengekomen in de woning worden direct ingevoerd in de software.

Opleiding

De praktijk opleiding bestaat uit 1 dag, in de ochtend gedeelte zullen verschillende voorbeelden worden benoemd en uitleg worden gegeven over de software. In de middag zal een woning worden geinspecteerd.

Vervolg

Na het volgen van deze praktijk dag kan je aan de slag als IWI bouwkundige met de software CASYMO.

Meer informatie ontvangen om deze praktijk Integraal Woning Inspecteur (IWI) opleiding te volgen? Stuur een mail naar

Email : info@branche-bbi.nl